Najmanj deževnih dni pa bo v kraju Koper kjer bo deževalo samo en dan. Vreme 10 dni za kraj Celje. VLAŽN. DAN. Dolgoročno vreme 15 dni za kraje po Sloveniji. V sredo in četrtek bo na Primorskem deloma sončno, pihala bo Å¡ibka do zmerna burja, drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem na vzhodu bo občasno Å¡e deževalo.Ponoči in v ponedeljek bodo predvsem v zahodni polovici Slovenije ob nevihtah možni močnejÅ¡i nalivi, sunki vetra in toča. NajviÅ¡je dnevne temperature bodo od 20 do 25, na Primorskem in na jugovzhodu do 28 °C.V torek bo večinoma oblačno s krajevnimi padavinami, na jugu tudi nevihtami. Opozorila na nevihtno vreme. Močan dež jutri do v torek. Podrobna vremenska napoved. 10-dnevna napoved z vsakodnevnim prikazom predvidenih vremenskih razmer za ponoči, zjutraj, popoldne in zvečer. WRF Vse o vremenu, spletne kamere in še mnogo več. Slovenija Ljubljana Maribor Koper Celje Kranj Ptuj Novo mesto Kamnik Velenje ve ... Vreme Ljubljana 10 dni.

TEMPERATURE. Vreme Celje Vreme Domžale Vreme Izola Vreme Jesenice Vreme Kamnik Vreme Koper Vreme Kočevje Vreme Kranj Vreme Ljubljana Vreme Maribor Vreme Murska Sobota Vreme Nova Gorica Vreme Novo Mesto Vreme Ormo ž Vreme Postojna Vreme Ptuj Vreme Ravne na Koroškem‎ Vreme Trbovlje Vreme Velenje Vreme Slovenj Gradec Vreme Škofja Loka‎ Ali ste vedeli? freemeteo.si Slovenija je geografsko precej raznolika dežela, zato je razgibano in raznoliko tudi vreme. Vreme 15 dni za kraj Celje. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Vreme i stanje na putevima RTS, 24.3.18 ob 12.25 Vreme, ki je spremenilo svet Viasat History, 24.3.18 ob 12.55 Vreme, ki je spremenilo svet Viasat History, 24.3.18 ob 13.20 Vreme Celje, 7-dnevna vremenska napoved. Prvi meteorološki satelit je bil poslan … Vremenska napoved za Celje za prihodnjih 14 dni. ... 13 do 25 °C. DAN. Vreme Celje, jutri, po urah. V sosednjih pokrajinah Italije bodo nastajale tudi močnejše nevihte.Spletna stran uporablja piškotke! 70 % 0 - 4 km/h.
TEMP. VREME. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, ob morju do 22 °C.Ponoči in v ponedeljek bodo predvsem v zahodni polovici Slovenije ob nevihtah možni močnejši nalivi, sunki vetra in toča.V torek bo večinoma oblačno s krajevnimi padavinami, na jugu tudi nevihtami. Vremenska napoved za danes, jutri in naslednjih 14 dni. Vreme in vremenska napoved za Slovenijo in druge kraje po svetu.

Piškotki vreme, vreme 15 dni, vreme 25 dni, vreme 7 dni, vreme 14 dni, vreme na Hrvaškem, trenutno vreme na Hrvaškem, vreme Evropa, vreme 10 dni, vremenska napoved 10 dni, vremenska napoved 15 dni, vrijeme 15 dana, vrijeme 25 dana, eNajdi.si, Novice24, prodam.com

VETER. Ponoči in v ponedeljek bo pretežno oblačno, predvsem v zahodnih in osrednjih krajih se bodo pojavljale plohe in nevihte.Ponoči bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v zahodnih in osrednjih krajih se bodo pojavljale plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, ob morju do 22 °C. Ne pozabite dodati strani www.vreme.us med priljubljene! Dolgoročno vreme 15 dni za kraje po Sloveniji. V sredo in četrtek bo na Primorskem deloma sončno, pihala bo šibka do zmerna burja, drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem na vzhodu bo občasno še deževalo.Vremenska fronta je dosegla Alpe, nad severno Italijo se poglablja ciklonsko območje. Vreme Slovenija. freemeteo.si Podrobna vremenska napoved. S 15-dnevno vremensko napovedjo boste lažje planirali delo ali dopust. Trenutno vreme Celje. V naslednjem mesecu bo največ jasnih dni v kraju Nova Gorica kjer bo 9 dni popolnoma jasnih. Preverite vreme, radar padavin, satelitske posnetke, veter, vremenski indeks in aplikacije za vreme za Celje Vremenska napoved za Slovenijo, Hrvaško in Evropo. 13 do 25 °C. VETER.

Opozorila na nevihtno vreme. Celje podrobna vremenska napoved po urah za jutri.
Viri: napoved do 3 dni, podatki, možnost padavin in opozorila Slovenija: meteo.si, napoved, podatki in opozorila Hrvaška: meteo.hr, napoved 14 dni: meteoblue.com, napoved 15 in 25 dni: accuweather.com. Opozorila na nevihtno vreme. VREME.

Podrobne dnevne ter dolgoročne 15-dnevne vremenske napovedi, opzorila in vremenske slike na VremeBo.com. Izmenično deževno in suho, možnost grmenja.Zmerno oblačno. Četrtek 06.08. Vreme: satelitska slika, vremenska napoved na najbolj obiskani slovenski spletni strani. Vreme Celje. V kraju Maribor bo že jutri vreme popolnoma jasno. Jasno čez dan UV indeks: 8. V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na torek. S 15-dnevno vremensko napovedjo boste lažje planirali delo ali dopust. Zmerno oblačno. Vmes bodo tudi močnejÅ¡i nalivi. Vreme in podnebje. Dolgoročna vremenska napoved za lažje načrtovanje dopusta in dela. Podatki so pridobljeni iz različnih virov, zato lahko med seboj odstopajo! freemeteo.si Celje Savinjska: Vremenska napoved - Dež - Vremenska napoved - Nevihta - Vremensko poročilo - Vreme - Vreme na potovanju - Celje - Temperature - Napoved vremena - Padavine - Slovenija - Temperatura VLAŽNOST. Izmenično deževno in suho, možnost grmenja.Zmerno oblačno. Izmenično deževno in suho, možnost grmenja.Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. V naslednjih 25 dnevih bo najdaljše popolnoma jasno obdobje v kraju Ljubljana, kjer bo trajalo 3 dni in se bo pričelo čez 6 dni. Celje, vreme naslednji teden. Ponoči bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v zahodnih in osrednjih krajih se bodo pojavljale plohe in nevihte. Vreme, vreme, vreme in še enkrat vreme.Vreme in vremenska napoved Novo vremensko poročilo. Detaljna vremenska napoved za Slovenijo, glavno mesto Ljubljana ter vsa ostala mesta in večja naselja v Sloveniji.