Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte 

E-Propusnice, sustav dostupan na adresi https://epropusnice.gov.hr omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav).

Vjerodajnica iz sustava NIAS nužna je za pristup pretincu. Napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka od 6. travnja 2020. godine moguće je samo s e-Propusnicama. Ministar Malenica poručio je danas da će se uslugom e-Propusnica provjeriti i sve prethodno izdane propusnice, posebno za one osobe kojima je naknadno određena mjera samoizolacije. Sustav e-Propusnice omogućava sljedeće funkcionalnosti za građane:  Podaci o izdanim e-Propusnicama će s vremenskim odmakom od najviše 1 sat (tj. Kako bi se rasteretili stožeri te ubrzao proces, Ministarstvo uprave je odmah po Odluci iniciralo digitalizaciju procesa te zajedno s IT sektorom i nadležnim resorima produciralo sigurno digitalno rješenje za e-Propusnice.Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. Odlukom Stožera CZ ponovno je omogućeno slobodno kretanje teritorijem RH bez korištenja e-Propusnice od 11. svibnja 2020. Copyright © 2020 Ministarstvo uprave Republike Hrvatske. Prijavite vjenčanje putem Interneta kroz uslugu e-Prijava vjenčanja Usluga e-Prijava vjenčanja omogućava ženiku i nevjesti da podnesu prijavu namjere sklapanja braka u građanskom obliku u službenim prostorijama 01.07.2020.

Sustav e-Propusnice omogućava sljedeće funkcionalnosti za građane: Predaja zahtjeva za izdavanjem e-Propusnice prema: Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, građanima su se izdavale fizičke propusnice za potrebna putovanja. Foto: Ilustracija Sustav e-Propusnice omogućava sljedeće funkcionalnosti za … E-Propusnice, sustav dostupan na adresi https://epropusnice.gov.hr omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav). Osobni korisnički pretinac je osnovna e-usluga sustava e-Građani koja omogućuje primanje e-poruka tijela javne uprave. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte 

Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Copyright © 2020 Policijska uprava istarska. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. Ministar uprave apelirao je na poslodavce i građane da racionalno i nužno koriste e-Propusnice te naglasio: „Zlouporabom izdavanja propusnica stavljamo u opasnost cijelu Hrvatsku. Apelirao je na odgovornost te upozorio da se zlouporabom izdavanja propusnica dovode u opasnost svi građani. Nove e-Propusnice moći će se isprintati ili očitati s mobitela putem QR koda. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Zato budite odgovorni, zatražite propusnice za isključivo neodgodive i nužne situacije i poslove. u skoro realnom vremenu) biti dostupne MUP u radi provjera na terenu.U slučaju da pojedini građani nemaju pristup navedenim prijavama svi dosadašnji kanali predaje zahtjeva za izdavanjem propusnica, poput slanja elektroničke pošte nadležnom tijelu ili osobnoj dostavi zahtjeva, za sada još vrijede.Eventualna pitanja u vezi s funkcionalnostima susta e-Propusnice za građane možete uputiti službi za podršku:

Više saznajte OVDJE. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku.