×Dikkat!

Bu haritalarda hangi ilçenin  daha büyük olduğunun kolaylıkla tespiti yapılmaktadır. Sıradan haritalarda genellikle il sınırlarını ve il merkez ilçeleri gösterilir. Türkiye’de toplam 81 il ve 957 ilçe var. FİSSLER Yedek Parça ve Aksesuarları. Türkiye’nin ilçelerinin gösterildiği haritalardır.

Türkiye haritaları konusunda çalışmalarımıza “İlçeler Haritası” paylaşarak devam ediyoruz.

Şu an için son güncel haritadır ve Tüm il ve ilçeleri içerisinde barındırır. Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. cok güzelde bizim köyü yanlıs yere koymuslar basri köyümerhaba ben haymanalı batuhan ama polatlılıyımda bir yandan inkilap ilköğretim okulunu çok seviyorumBENDE POLATLI'LIYIM ŞUAN ANTALYADA OTURMAKTAYIM AMA POLATLIYA ASLA TERCİH ETMEM AYRICA TÜRKOBALI İSMİYLE MESAJ YAZAN KİŞİ KENDİSİNİN YERLİ POLATLILI OLDUĞUNU ZANNEDİYOR GALİBA BİLMİYORKİ KENDİSİ GÖÇMEN OLARAK ORAYA GELİP YERLEŞMİŞ BİRAZ ARAŞTIRSIN NERDEN GELDİĞİNİ BEYENMİYORSAN SİTEYE MESAJDA YAZMAben polatlı lı değilim fakat polatlıda yaşıyıorum.polatlıyı çok beğendim.ilçe olmasına rağmen çoğu ilden fazla imkanlara sahip.Ankara ya 1 saat uzaklıkta.güzel memleket biraz daha yeşil olablir.ama yine de güzel bir yer.aslında il olması lazımPolatlı lı olmak bir ayrıcalık bizim köyü sincan a bağladılar ben şimdi sincan lıyım mı diyecem ebediyen demem çünkü POLATLI lıyımben polatlının iğciler köyünden polatlı gibi güzel ilçe yok sen bide karsı görsensakarya meydan muharebesinin can damarları olan polatlı''nın yeri ayrıdır.gezilecek yeri yok diyen arkadaşa önce vicdanını yoklamasını öneririm,herşey göruntude degıl;vatan için yapılan mucadele azmini içinde hissederek gezmesini öneririm.senı çok sevıyorum polatlı;yerın bizde ayrı...........BEN POLATLILIYIM İSTANBULDA YAŞIYORUM BABANEM OLMASA ÖNÜNDEN GEÇMEM HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YOK KENDİNE HAS YEMEK KÜLTÜRÜ YOK KÜRTÜ TATARI ÇİNGNESİ BOŞNAĞI HERKES ORA DA ANASINI SATAYIM.Beyobalı gardaşım polatlı da yaşanmaz demişin o zaman nerde yaşanır sen hiç gurbet gördün mü?Selam olsun memleketime doğduğum doyduğum memleketim ömer konca (Basri köyü)ben basri köyünden oğuzhan ünal şu an erzurumdayım memleketim burnumda tütüyo özledim memleketimi hemşerilerimin hepsıne selam selam olsun polattlı ben ömerler köyü bakkalcısıyım bizim köyçok güzeldirBEYOBALI OLMAK AYRICALIKTIR VAROL OBALIM ]OBALI GÖKHAN= Mardin de yaşıyorum şimdiye kadar çok memleketler gördüm Polatlı dan güzeli yok merak edenlere sesleniyorum gelin hem memleket hem insanlık aslanım basri doğru yerde sen haritaya farklı bakıyon galiba

anasayfa / homepage : Türkiye'de 81 il, bunlara bağlı 923 ilçe ve 35.000'den fazla köy bulunmakta. Anahtar Kelimeler: i̇lçeler korona sessizliğine büründü! Türkiye İlçeler Haritası. 1 Ağustos 1926 tarihinde 877 sayılı kanunla ilçe olmuştur. Dağ keçisi, ayı, kurt gibi hayvanları görmek mümkün. sokaklar ayılara kaldı AJANS AJANSTURK AJANSTÜRK AJANSTURKHABER TURK TÜRK HABER HABERLER ERZURUM AJANS ERZURUM GÜNDEM GÜNCEL ASAYİŞ KAZA İHA DHA AA MYNET SPOR KORONAVİRÜS ERZURUM HABERLERİ HABER AJANSLARI AJANSLAR Mersin randevu evi nerde found at illerarasimesafe.com, incisozluk.com.tr, kizlarsoruyor.com and etc. Vanlı iş adamı kaz civcivi satışında taleplere yetişemiyor Look at most relevant Mersin randevu evi nerde websites out of 602 at KeywordSpace.com. FİSSLER ORİJİNAL YEDEK PARÇALARI. Gürüş/yorum alanı gerekli. Milli park gişelerinden itibaren Oteller Bölgesi ve Sarıalan'a sivil araç alınmazken, jandarma tarafından alınan sıkı önlemler sonrası bölgeye daha önce su doldurmak için gelen vatandaşlar bile alınmamaya başladı.Özellikle Sarıalan'daki restoran ve kafeteryaların attığı yemek artıklarını yemek için çöp tenekelerini devirip üzerilerine çıkan ayılar, bölge ıssızlaşınca ne yapacaklarını şaşırdı. Gayrimenkul sektörüne yönelik güncel haberler, gelişmeler, yorum haberler. Yorum ve sorularınızı buradan paylaşabilirsiniz : Polatlı, Ankara ilinin batı kesiminde, Eskişehir - Ankara Devlet Yolu üzerinde Ankara'ya en yakın ilçedir (76 km).