i webOS 4.0 (modeli iz 2018.) Ponuda je fenomenalna!Korisnik sam najvećeg paketa i stvarno sam zadovoljan izborom...Svaka čast korisničkoj pordšci na brzoj aktivaciji. Odlična ponuda :)Novi sam korisnik, imam manje kanala ali znatno bolje rade nego kod prethodnog provajdera kod kojeg mi je sve stalo. Samo naprijed :)Odlična tehnička podrška, stvarno su mi pomogli da brzo i lako dođem do do domaćih kanala i za par dana sam dobila uređaj.

Na kanalima na našem sajtu se ne nalazi sadržaj TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima. Srpski tv kanali preko interneta već od 14.90€.

Prezadovoljan sa uslugom OTV Mreže :)Korisnik sam paketa small i stvarno sam prezadovoljan sa ponudom kanala i cijenom . Operater kod kojeg koristite usluge *

Na taj nacin želimo da izademo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Brzo i lako samo postao korisnik.

Lijepi pozdravVeć sam 2 meseca korisnik i stvarno sam prezadovoljan da mogu gledati utakmice. Lijepi pozdravVeć sam 2 meseca korisnik i stvarno sam prezadovoljan da mogu gledati utakmice.

Internet brzine do 1000 Mb/s. Tople preporuke!Jako sam zadovoljna uslugom i korisničkom podrškom. Smart TV je nova generacija televizora, koja pored praćenja televizijskih kanala pruža mogućnost i interaktivnog korišcenja interneta. Konačno mogu pratiti sve serije i emisije. Prezadovoljan sa uslugom OTV Mreže :)Korisnik sam paketa small i stvarno sam prezadovoljan sa ponudom kanala i cijenom . Tople preporuke!Jako sam zadovoljna uslugom i korisničkom podrškom. Samo naprijed tako...Napokon neko ko se javlja na telefon. Ovdje možete gledati veliki broj sportskih prijenosa uživo i mnoge zabavne emisije kao što su; Zvezde Granda, Pinkove Zvezde, Zadruga uživo i dr. rijality show sadržaje. Dovoljno je samo da tv im a HDMI ulaz.Mnogo pratim sport i stvarno mogu reći super izbor sportskih kanala a i kvaliteta je stvarno ekstra.. Toplo preporučujemPovoljnija cijena nego kod našeg prethodnog provajdera a veća ponuda. Lijep pozdravTokom ovog lockdown-a u svijetu samo gledam serije i stvarno mogu reći da sve super funkcioniše.

Otvorena TV se strogo pridržava evropskih pravila o zaštiti podataka, tako da Vaš email neće biti zloupotrebljen i služi isključivo za komunikaciju između Otvorene TV i Vas. To znači da korisnici na jednom uređaju mogu pratiti TV program i surfovati internetom.Putem NetTV Plus aplikacije za Smart televizore možeš pratiti najpopularnije ex-Yu kanale uživo ili unazad do 7 dana.Preuzmi našu aplikaciju na svom televizoru i probaj besplatno našu uslugu.NetTV Plus aplikaciju možeš preuzeti u oficijelnom Samsung Apps store-u, u kategoriji Video, za modele televizora proizvedene u 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. i 2019 godini.Za modele televizora proizvedene 2010, 2011. i 2012. godine, klikni na link uputstva za instalaciju i sledi instrukcije.NetTV Plus aplikaciju za android TV možeš preuzeti u oficijalnom Play Store-u. Sve funkcioniše tip topZa svakog prijatelja kojeg preporučite gledate 1 mesec GRATIS

Internet brzinu možete izmjeriti klikom na ovu stranicu: Da biste naručili pretplatu kliknite u meniju na KUPOVNA, zatim POSTANI KORISNIK.Istovremeno možete gledati samo na 1 uređaju, osim ukoliko naručite pretplatu za više uređaja po navedenim tarifama.Pretplatu možete koristiti na box-u i na smart tv aplikaciji (Samsung ili LG).Naš sistem se temelji na prepaidu što znači da ugovorna obaveza ne postoji već koristiti uslugu onoliko za koliko ste zakupili pretplatu.Dostava uređaja traje pretežno 3 do 4 radna dana, ovisno o pošti.Aplikacije bivaju aktivirane na dan kad uplata bude vidljiva i to u toku radnog vremena.

Ponuda sa 30.000 sadržaja.

IPTV PLUS Internet Televizija. Sve funkcioniše tip topZa svakog prijatelja kojeg preporučite gledate 1 mesec GRATIS Imam Vox smart android 6.0 tv i preko Browsera (koji je instaliran u Tv) kad hocu da pustim film ne ucitava preko stranice na kojoj sam pustila film (npr Gledalica, Vojvodina net), vec preko nekog posebnog Player-a koji ne ucita prevod. Najpopularnija i najbolje ocenjena aplikacija za gledanje televizije u pokretu. Smart TV je nova generacija televizora, koja pored praćenja televizijskih kanala pruža mogućnost i interaktivnog korišcenja interneta. Operater kod kojeg koristite usluge * Kao najnoviji član SPI/FilmBox ponude, TDC je postao jedan od najgledanijih dramskih kanala širom sveta.

Sve pohvale :DSve pohvale za Otvorenu tv, stvarno super ponuda kanala po niskoj cijeni.Rado ću Vas preporučiti svojim prijateljima. Puno pozdrava...Super platforma, jednostavna i imamo sve kanale koje smo želeli.Hvala puno na ovoj brzoj usluzi. Jako sam zadovoljna sa ponudom i cijenom. Hvala puno Otvorena Mreža...Hvala Vam na Vasim uslugama.